Aito Hautaterva 50 ml

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
7,50 € Veroton: 6,05 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Pieni pullo puhdasta maahaudassa haudutettua tervaa.

Käyttökohteita:

– Terva toimii tehokkaana ilmanraikastimena. Tipauttele tervapisaroita esimerkiksi pätkälle juuttinarua. Ripusta naru kotiin tunnelmantuojaksi tai ulkohuussiin hajunsyöjäksi.

– Sairaanhoidossa tervaa käytetään neutralisoimaan hajuja laittamalla sitä muutama pisara hengityssuojaan.

– Aito hautaterva on myös suosittu tuliainen ulkomailla. Suomalaisille hyvinkin tuttu tuote on rajojen ulkopuolella huomattavasti eksoottisemmassa asemassa.

Tervaa on perinteisesti käytetty suoja-aineena ja pintakäsittelyyn muun muassa puuveneissä ja paanukatoilla. Vanhan kansan mukaan luonnonmukainen terva suojaa puuta hajoamiselta eikä muodosta hengittämätöntä kalvoa.

Tervahaudan rakentaminen ja polttaminen on aikaa ja taitoa vaativa prosessi. Kokonaisuudessaan tervahaudan polttamiseen kuluu noin neljä vuorokautta. Parasta tervaa saadaan pihkapitoisesta männystä, hiekkaisilta avohakkuu aukeilta. Tämän takia polttoon kelpuutetaan vain vanhat sammaleisten mäntyjen kannot.

Kotimainen Avainlipputuote.

Pullon koko: 50 ml.

Ainesosat: 100% maahautaterva

Korkea laatu, turvallisuus sekä ympäristöystävällisyys ovat Tervaskanto-tuotteissa tärkeitä asioita.

Frescon Oy valmistaa kaikki Tervaskanto-tuotteet Suomessa. Valmistusprosessissa käytetään apuna aurinkopaneelien uusiutuvaa energiaa. Raaka-aineet ovat kotoisin suomalaisesta luonnosta, erityisesti Lapin metsistä. Osa tuotteiden resepteistä onkin vanhaa lappalaista perua. Myös uutuustuotteet, kuten Hunaja-kuusenoksavoide, hyödyntävät näitä perinteikkäitä aineksia.

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet