Hunajashampoo 250 ml

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
8,00 € Veroton: 6,45 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Hellävarainen ja ihoystävällinen shampoo. Sopii kaikille hiustyypeille ja koko perheelle. Hunajashampoo soveltuu hyvin myös erittäin herkkäihoisille ja atoopikoille. Tuote tukee hiuspohjan normaalia kosteus- ja rasvatasapainoa ja antaa hiuksille kiiltoa. Tuoksuu miedosti hunajalta.

Shampoon valmistuksessa on käytetty aitoa hunajauutetta. Hunaja koostuu yli kahdestasadasta ainesosasta ja on tehokas kosteuttaja. HUOM. hunajauute vähentää shampoon vaahtoutuvuutta, pesutulosta kuitenkaan heikentämättä.

Hunajahampoo on luonnonmukaista ja biohajoavaa, eikä sisällä ihoa ärsyttäviä lisäaineita.

Kotimainen Avainlipputuote.

Pullon koko: 250 ml.

Ainesosat: Water, Sodium Laureth, Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth, Sulfosuccinate, PEG-9 Cocoglycerides, Propylene, Glycol, Sodium chloride, Honey, Kalium sorbate, Phenoxyethanol, Parfum, Cl 15985

Korkea laatu, turvallisuus sekä ympäristöystävällisyys ovat Tervaskanto-tuotteissa tärkeitä asioita.

Frescon Oy valmistaa kaikki Tervaskanto-tuotteet Suomessa. Valmistusprosessissa käytetään apuna aurinkopaneelien uusiutuvaa energiaa. Raaka-aineet ovat kotoisin suomalaisesta luonnosta, erityisesti Lapin metsistä. Osa tuotteiden resepteistä onkin vanhaa lappalaista perua. Myös uutuustuotteet, kuten Hunaja-kuusenoksavoide, hyödyntävät näitä perinteikkäitä aineksia.

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet