Hoitovoide Mustikkainen, Mahla & Valkoturve

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
16,50 € Veroton: 13,31 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Mustikkainen hoitovoide hellii ihoa. Mustikansiemenöljy lisää ihon vastustuskykyä ja valkoturveuute uudistaa ihoa bioaktiivisesti. Hunajan ja siankärsämö-öljyn tehoaineet hoitavat tehokkaasti ja koivunmahla tuo iholle energiaa. Sopii koko keholle, erityisesti kasvoille ja käsille.

Kotimainen avainlipputuote.

Pakkauskoko 75 ml.

Melliksen tuotteet ovat NaTruen sertifioimia. Heidän käyttämänsä arktisen luonnon raaka-aineet, tuotekehitys, valmistus sekä toimintatavat ovat yhteensointuvia sertifioidun luonnonkosmetiikan edellytysten kanssa. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Ei sulfaatteja, parabeeneja, petrokemiallisia ainesosia (kuten parafiiniöljyjä tai muita mineraaliöljyjä),  etyylioksyloituja, PEG-pohjaisia raaka-aineita tai keinotekoisia säilöntäaineita, hajusteita sekä väriaineita. Ainoastaan aidosti ekoraaka-aineita.

INCI: AQUA, BIRCH SAP*, CETEARYOYL/CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERIN*, MEL*, RAPE SEED OIL, ACHILLEA MILLEFOLIUM, CAMELINA OIL, BILBERRY EXTRACT*, WHITE PEAT EXTRACT*, XANTHANGUM, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHEROL, VANILLA PLANIFOLIA EXTRACT*, NATURAL PARFUM

© Tampereen Luontokauppa 2019 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet