Hunaja-Kuusenoksavoide 200 ml

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
12,00 € Veroton: 9,68 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Ihoa syvältä ravitseva ja kosteuttava voide koko vartalolle. Atooppisen, erittäin kuivan ja vaativan ihon pelastaja. Hunaja-kuusenoksavoidetta voivat käyttää kaikki perheen jäsenet.

Voide on kevyttä ja imeytyy nopeasti. Iho tuntuu yllättävän pian silkinpehmeältä.

Hunaja-kuusenoksavoiteen sisältämässä kuusen oksatyviuutteessa on samoja vaikuttavia aineita kuin kuusen pihkassa. Nämä luonnon omat antioksidantit ravitsevat ja uudistavat ihoa pitäen sen kimmoisana. Kuusen tehoaineet tehostavat tutkitusti solujen uudistumista.

Hunaja on tehokas ihon kosteuttaja ja vahvistaja, sen entsyymit suojaavat soluja hapettumiselta. Kookosöljy säilyttää kosteuden ihossa pitkään. Luonnon E-vitamiini suojaa ihoa ympäristön rasituksilta. Risiiniöljyn parantavia ominaisuuksia on käytetty vuosisatoja muun muassa ihotulehduksien hoitoon.

Miedontuoksuinen Hunaja-kuusenoksavoide soveltuu myös herkkänenäisille käyttäjille. Voide ei sisällä synteettisiä väriaineita eikä parabeenejä.

Purkin koko: 200 ml

Ainesosat: Water, Picea abies extract, Coconut oil, Cetearyl alcohol & Cetearyl Glucoside, Castoroil, Glycerin, Sunflower oil, Honey, Vitamin E, Phenoxyethanol, Parfum

Korkea laatu, turvallisuus sekä ympäristöystävällisyys ovat Tervaskanto-tuotteissa tärkeitä asioita.

Frescon Oy valmistaa kaikki Tervaskanto-tuotteet Suomessa. Valmistusprosessissa käytetään apuna aurinkopaneelien uusiutuvaa energiaa. Raaka-aineet ovat kotoisin suomalaisesta luonnosta, erityisesti Lapin metsistä. Osa tuotteiden resepteistä onkin vanhaa lappalaista perua. Myös uutuustuotteet, kuten Hunaja-kuusenoksavoide, hyödyntävät näitä perinteikkäitä aineksia.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet