Huopa Perhoset

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
159,00 € Veroton: 128,23 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Pehmoinen parvi kauniita perhosia. Luomupuuvillainen huopa on yhtä pehmeä ja paksu kuin vanhan ajan flanellipaidat. Huovan pinta on kevyesti harjattu, jolloin se tuntuu pumpulin pehmeältä ihollasi.

Luomupuuvillasta valmistettu huopa on myös hengittävä ja sopii herkimmällekin iholle.

Kaunis Hortensia-huopa kestää käyttöä ja pesuja. Tähän suloisen lämpimään huopaan on ihana kietoutua vielä vuosienkin kuluttua.

Luomupuuvilla on vastuullinen valinta myös ympäristön kannalta.

Koko: 130 x 175 cm.
Materiaali: 100% luomupuuvilla
Pesu: 60ºC

Valmistajasta:

Ekelundin keittiötekstiilit ovat saaneet Ruotsin Luonnonsuojeluliitolta Hyvä ympäristövalinta -merkin. Lisäksi tiskiliina on valittu Ruotsissa Vuoden tekstiiliksi vuonna 2009.

Ekelundin tekstiilit valmistetaan Ruotsissa. Näin ne tulevat melkein yhtä läheltä kuin kotimaiset tekstiilimme.

Meillä pohjoismaissa teollisuus on vastuullista ja valvottua. Ekelundin tehdas pyrkii olemaan ekologisesti kestävä tuotantolaitos. Heillä on mm sadeveden talteenottojärjestelmä, lämpöä poisjohtava katto, pohjavesijäähdytys ja biomassalla tuotettu kaukolämpö. Biomassa tulee omasta ympäristösertifioidusta metsästä.

Ekelundia pidetään maailman vanhimpana tekstiilialan perheyrityksenä. Ekelundin tarina alkoi jo 16 sukupolvea sitten, vuonna 1540. Heidän ensimmäinen varsinainen toimitusjohtajansa oli nainen. Valistumisen aikakaudella, vuonna 1692 syntynyt Marta, loi Ekelundista laajan tekstiililiikkeen.

Ekelund on toiminut Ruotsin kuninkaallisena hovihankkijana yli sadan vuoden ajan. Se on myös toimittanut pöytäliinat ja lautasliinat Venäjän valtion edustustiloihin. Ekelundilla on ollut kunnia toimittaa tekstiileitä myös Japanin keisari Akihitolle. Myös prinsessa Victorian häiden pöytätekstiilit olivat Ekelundin kutomia.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet