Jalkaraspi Kissantassu "Karkea"

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
16,00 € Veroton: 12,90 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Mukavasti kämmeneen sopiva keraaminen raspi, jolla hoidat jalkapohjat sileiksi hellävaraisesti.

Jalkapohjan kovettumien rapsuttelu ei ole homma eikä mikään kun Kissantassu istuu käteen kuin nakutettu. Muodokkaalla raspilla on myös helppoa pureutua ongelmakohtiin.

Näin kaunista raspia ei tarvitse piilottaa kaappiin. Somaa käpälää katselee ihan ilokseen.

Kissantassuja löytyy kolmea karkeusastetta; valkoinen raspi hioo siloimmin, vaalean ruskea on keskikarkea ja tumma rapsii karkeimmin. Valkoinen  "Silo" sopiikin parhaiten jalkapohjien hellään huoltoon. Ruskea "Semi" sopii perushuoltoon ja tumma ongelmallisiin kohtiin. Valitse itsellesi sopiva raspi, tai tilaa vaikka kaikki.

Jalat kannattaa kosteuttaa hyvin hiomisen jälkeen. Vinkkinä kaupastamme löytyvä Melliksen Virkistävä Jalkavoide, jossa on muun muassa minttua ja hunajaa.

Oivallinen rapsutin soveltuu myös käsien huoltoon. Valkoinen "Silo" siloittelee karheita käsiä, ruskea "Semi" pitää kovettumat poissa puutarhurin käsistä ja tumma "Karkea" laittaa lapiomiehen kourat paraatikuntoon. Säännöllisellä käytöllä myös pidät kätesi kunnossa.

Keraaminen Kissantassu on kestävää tekoa. Se toimii mainiosti sekä kuivana että kosteana. Raspin voi puhdistaa harjaamalla, keittämällä tai desinfiointiaineilla. Kestävä ja pestävä raspi on ekologinen ja fiksu valinta.

Jalkaraspilla on leveyttä noin 6,5 cm.

Kotimaista käsityötä.

Hups Design on kotimainen yritys Akaan Viialassa. Yritys suunnittelee ja valmistaa käyttö- ja sisustuskeramiikkaa. Lisätietoa voi käväistä lukemassa heidän omilta sivuiltaan: http://www.hupsdesign.com/.

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet