ALE

Järviroihut 2 Kpl Tarjous

Järviroihut 2 Kpl Tarjous
Järviroihut 2 Kpl Tarjous Järviroihut 2 Kpl Tarjous Järviroihut 2 Kpl Tarjous Järviroihut 2 Kpl Tarjous Järviroihut 2 Kpl Tarjous
27,00 € Hinta ennen alennusta: 33,80 € Veroton: 21,77 €

Vaihtoehdot

* Järviroihun väri :

* Lahjapaketointi:

Upea tunnelman tuoja!

Järviroihu kelluu kauniisti laineilla, vesi heijastaa leikit moninkertaisiksi ja pimenevän illan tunnelma on luotu.

Järviroihu on kelluva kynttilä, jonka paloaika on noin 15 tuntia. Siinä on paksu sydänlanka, joka ei pieniä pärskeitä pelkää.  Eikä tämä kaunotar karkaa naapurin rantaan, koska roihun voi ankkuroida palamaan juuri siinä missä sinä haluat.

Roihun matkassa on pussukka. Pussukkaan laitetaan kivi painoksi. Sitten otetaan naru, joka sekin tulee roihun matkassa, narulla yhdistetään paino ja roihu toisiinsa.  Sekä pussukka että naru ovat luomupellavaa, joten ei hurjasti haittaa vaikka aallot  painaisivat ne huppeluksiin kynttilän palettua loppuun. Yleensä kynttilästä jää jäljelle pieni nysä kellumaan laineille ja se on helppo onkia järvestä pois.

Järviroihun halkaisija on 18 cm, kynttiläosan korkeus 8 cm, paino noin kilo.  

Järviroihu toimitetaan tukevassa  ja tyylikkäässä laatikossa. Laatikon kyljessä on selkeät käyttöohjeet sekä halvatun paljon turvallisuus ohjeita, jotka täytyy tietenkin lukea huolella.

Valmistaja kotimainen Tuliniekka

Kaverille kanssa? Ranta täyteen roihuja? Hanki kaksi järviroihua. Vaikkapa molemmat itselle, tai molemmat lahjaksi tai toinen itselle ja toinen lahjaksi? Kaikki käy.

Mikä parasta hintakin halpenee! Normaalisti 33,80 / 2 kpl. Nyt tarjoussetti 2 kpl 27 €.

© Tampereen Luontokauppa 2018 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet