Juliste Pieni 18 x 24 cm Saniaiset "Plate XXVIII"

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
7,00 € Veroton: 5,65 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Vihreän ja mustan edustava liitto parhaimmillaan. Raikkaat saniaiset piristävät olohuonetta, keittiötä ja työpistettä. Tekstissä lukee suhteellisen pienellä kasvien latinankielisiä nimiä. Lisäksi taulun otsikko "Plate XXVIII".

Tuo luonto kotiisi!

Kuvan herkkä jouluruusu, tarkemmin vaaleajouluruusu, on latinankieliseltä nimeltään Helleborus niger. Julisteen tekstissä lukee lajin nimi ranskaksi, Hellébore noir.

Kaunis yksittäisenä katseenvangitsijana, mutta yhdistelemällä erilaisia ja erikokoisia kuvia keskenään saat luotua upean kuvakollaasin seinällesi.

Ruotsalainen Sköna Ting on ottanut vanhat ruotsalaiskoulun opetuskuvat mallikseen ja tehnyt niistä kauniita julisteita. Kuvat ovat hurmaavasti kellertävä ja aidosti vanhanoloisia.

Pieni juliste on painettu tukevalle pahville, joten sen voit lähettää postikorttina tai laittaa seinällesi. Tukevuutensa ansiosta kuva ei välttämättä tarvitse kehyksiä, mutta on toki kauneimmillaan kehystettynä.

Kokoa pienellä julisteella on 18 x 24 cm.

Juliste on suunniteltu ja painettu Ruotsissa.

Kuva toimitetaan ilman kehyksiä. Mikäli haluat kuvassa näkyvät kauniit kehykset matkaan, niin klikkaa nekin ostoskoriin.

© Tampereen Luontokauppa 2019 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet