Keittiöpyyhe Punatulkut, Harmaa 40x60

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
26,00 € Veroton: 20,97 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Laadukkaat ja pitkäikäiset tekstiilit ovat todellista arki-iloa, niin omassa kodissa kuin lahjanakin. Niitä käytetään miltei päivittäin ja paljon pestävissä tekstiileissä laadulla on väliä.

Sitä paitsi hyvälle keittiöpyyhkeelle löytyy monta käyttöä; keittiöpyyhe, käsipyyhe, kasvopyyhe, pöytätabletti, pöytäliina ja seinällekin tämän voi laittaa. Siis oikeastaan mihin vaan :)

Ekelundin keittiöpyyhe on 100 % orgaanista puuvillaa. Se on ihanan pehmeä ja siinä on tallella kaikki puuvillan hyvät ominaisuudet; se kestää vuosikausia, se ei ole pesuista moksiskaan ja on miellyttävän pehmeä vuodesta toiseen.

Orgaaninen, eli suomalaisittain sanottuna luonnonmukainen, puuvilla kasvatetaan ilman kemiallisia tuholaismyrkkyjä ja sen viljelyssä käytetään vain luonnonmukaisia lannoitteita.

Luonnonmukainen puuvilla on hyvä ja vastuullinen valinta sekä ympäristön että pelloilla ahertavien ihmisten kannalta.

Pyyhe on kooltaan 40 x 60 cm.
Pyyhkeessä on ripustuslenkki.
Pyyhe viihtyy 60 ºc pesussa.

Mikäli haluat maksimoida pyyhkeen pehmeyden, niin voit toki mankeloida tai silittää sen pesujen jälkeen. Silitys puuvillan lämmöllä siis normaali "kolmen pisteen" silitys.

Ekelundin tekstiilit valmistetaan Ruotsissa. Näin ne tulevat melkein yhtä läheltä kuin kotimaiset tekstiilimme.

Meillä pohjoismaissa teollisuus on vastuullista ja valvottua. Ekelundin tehdas pyrkii olemaan ekologisesti kestävä tuotantolaitos. Heillä on mm sadeveden talteenottojärjestelmä, lämpöä poisjohtava katto, pohjavesijäähdytys ja biomassalla tuotettu kaukolämpö. Biomassa tulee omasta ympäristösertifioidusta metsästä.

Ekelundin keittiötekstiilit ovat saaneet Ruotsin Luonnonsuojeluliitolta Hyvä ympäristövalinta-merkin.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet