Keittiöpyyhe Ruut / Valko-Pellava

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
17,00 € Veroton: 13,71 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Lapuan Kankureiden Ruut-keittiöpyyhe on ajattoman kaunis.

Ruut-kuosin on suunnitellut suomalainen muotoilija Heini Riitahuhta. Laadukkaan, pehmeän materiaalin ja upean kuvioinnin ansiosta pyyhe sopii sekä arkeen että juhlaan.

Kotimainen keittiöpyyhe on kudottu jacquard-tekniikalla. Pyyhkeen materiaaleina ovat Masters of Linen -laatuinen aivinapellava sekä kampapuuvilla, joka on valmistettu Öko-Tex-standardin mukaisesti. Puuvilla on orgaanista, ja pesty pellava-puuvilla on helppohoitoista.

Pehmoinen pellava-puuvilla sopii hyvin myös herkälle iholle.

Tuotteelle on myönnetty avainlipputunnus.

Kokoa pyyhkeellä on 48 x 70 cm.

Väri: vaalea beige ja valkoinen.

Materiaalit: pesty 60% puuvilla ja 40% pellava.

Pesu 60°C runsaassa vedessä erillään muusta pyykistä. Myös 40°C riittää. Vältä huuhtelu- ja valkaisuaineita.

Lapuan Kankurit on 1973 perustettu perheyritys. Sen perusti nykyisen johtajan Esko Hjeltin isä, Juha Hjelt. Tehdas sijaitsee Lapualla, Pohjanmaalla ja työllistää n 20 henkeä. 90-luvulla Esko ja Jaana Hjelt suuntasivat tuotannon kodintekstiileihin. Yhdessä luovien suunnittelijoiden kanssa he loivat Lapuan Kankureista suomalaisen menestystarinan. Valmistuksessa on edelleen suuria suomalaisia, kuten Dora Youngia sekä nousevia tähtiä, kuten Teemu Järveä. Tuotteista 60% menee vientiin.

Laadun ja estetiikan liitto sekä selkeä oma linja on Lapuan Kankureiden tunnusmerkki. Lapuan Kankurit panostaa vahvasti Suomeen. Heidän kutomonsa laajenee investointien myötä noin kolmanneksella ja rakentamisesta vastaa paikallinen rakentaja. Laajennus valmistuu 2018.

Lapuan Kankureilla on ainoina suomalaisina kunnia kuulua Masters of linen -järjestöön. Sitä ylläpitää ja valvoo Eurooppalainen pellavan ja hamppukuidun liitto, The European Confederation of Linen and Hemp (CELC). Järjestön jäsenet lupaavat, että heidän tuotteensa sisältävät aitoa eurooppalaista pellavaa. Tuotteet ovat täysin jäljitettävissä Euroopan alueelle, niillä on laatutakuu sekä matala hiilijalanjälki. Masters of linen -järjestön jäsenet seuraavat tuotannossaan heille asetettuja tiukkoja sääntöjä. Niiden noudattamista valvotaan vuosittaisilla tarkastuksilla.

Lisää luettavaa Lapuan Kankureista löydät heidän omilta sivuiltaan: Tarinamme
sekä Helsingin Sanomien pitkästä haastattelusta vuodelta 2016.

© Tampereen Luontokauppa 2019 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet