Koukkuniemi haaste 2015


KIITOS!

Linnunlaulua Koukkuniemen Äideille haastekampanja on päättynyt.
Kiitämme sydämellisesti kaikkia Linnunlaulua Koukkuniemen Äideille haasteeseen osallistuneita asiakkaitamme!
Kampanja oli jälleen menestys! Pehmoiset laulavat lintuset on toimitettu 12.5. Koukkuniemeen ja linnunpöntöt on kiipeilty puihin.

Toivotamme oikein hyvää ja linnunlauluista kesää kaikille!

 

Tee hyvä työ – lahjoita linnunlaulua vanhuksille!

Tampereen Luontokauppa ja Pirkanmaan Lintutieteellinen yhdistys haastavat Sinut mukaan lahjoittamaan linnunlaulua Koukkuniemen vanhainkodin asukkaille.

Koukkuniemi on 460 vanhuksen koti. Se sijaitsee Kauniilla paikalla Näsijärven rannalla, aivan Tampereen kupeessa.

Me haluamme ilahduttaa vanhuksia ja täyttää Koukkuniemen linnunlaululla.

Sinä voit valita joko linnunpöntön tai laulavan pehmolinnun, maksaa sen ja kirjoittaa terveisesi isoon Äitienpäiväkorttiin Laukontorin Luontokaupassa. Me toimitamme Äitienpäivälahjasi vanhusten iloksi Koukkuniemeen.

Joka kuudennen Äitienpäivälahjoituksen antaa Tampereen Luontokauppa.

Haaste on voimassa Äitienpäivään 2015 saakka.

Luontokaupan tytöt ja Lintutieteellisen yhdistyksen väki kiipeilevät pöntöt puihin. Me keikumme tikkailla ihan iloksemme myös huoltamassa pöntöt :)

Laulavat pehmolinnut löytävät kotinsa osastoilta ja yhteistiloista. Niistä on paljon iloa osastojen asukkaille, kaikki vanhukset eivät jaksa enää ulkoilla.

Koukkuniemen väki on ottanut linnut ilolla vastaan. He ovat tehneet puistoonsa merkityn lintureitin, laulavista linnuista on tietovisoja ja pehmolinnut kiertävät ahkerasti huoneissa.

Tämä on jo kolmas Äitienpäivä-haasteemme. Äitienpäivänä on hyvä muistaa myös vanhainkotien Äitejä. Kaikki kaipaavat muistamista.            

                        

Tule mukaan – täytetään yhdessä Koukkuniemi linnunlaululla!

 

PS. Osallistua voit myös netissä. Osoitteessa www.tampereenluontokauppa.fi  Sieltä löydät kaikki laulavat pehmolinnut ja linnunpöntöt. Valitse, maksa ja laita lisätietoja kohtaan merkintä: Koukkuniemi.  Mikäli haluat meidän kirjoittavan Äitienpäiväkorttiin jotain erityistä, niin kerro sekin. Muuten kirjoitamme vain nimesi.

                                                                                                           

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet