Taskuhuivi Sininen Uusi Sävy

Taskuhuivi Sininen Uusi Sävy
Taskuhuivi Sininen Uusi Sävy Taskuhuivi Sininen Uusi Sävy Taskuhuivi Sininen Uusi Sävy Taskuhuivi Sininen Uusi Sävy Taskuhuivi Sininen Uusi Sävy
59,00 € Veroton: 47,58 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Lapuan Kankureiden valmistama suosittu taskuhuivi. Kooltaan  taskuhuivi on 60 x 170 cm,  joten koonsa puolesta se on mainio autoillessa, kesäteatterissa tai ihan vaikka omalla sohvalla lämmikkeenä. Huivista saa myös tyylikkään asusteen vaikka edustustilaisuuksiin. Molemmilla puolilla huivia on reilun kokoiset taskut. Taskuhuivin värinä sininen. Mallin päällä on Lapuan Kankureiden aiempi sinisen sävy. Uusi sävy on mustikkaisempi. Sen sävymalli on rantakiven päällä.

Lämmin Uni-taskuhuivi on 100 % puhdasta uutta villaa. Huivi on nukattu pehmeäksi, joten  se on ihanan tuntuinen paljaallakin iholla.

Käsinpesu runsaalla vedellä, enintään 30°C, tai normaali kuivapesu. Annostele pesuaine veteen ja anna liueta hyvin. Upota huopa veteen ja pese välittömästi. Puristele kevyesti. Älä hankaa, venytä tai kierrä. Huuhtele huolellisesti ja purista enin vesi pois. Painele huopa pyyhkeiden välissä puolikuivaksi. Kuivaa huopa ilmavasti. Ei rumpukuivausta. Silitys kosteana tai kostean liinan läpi, enintään 150 °C.

Hyvä lahjaidea! (lahjan voi hankki myös itsellekin..)

© Tampereen Luontokauppa 2017 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet