Laulava Peippo

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
12,90 € Veroton: 10,40 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Pehmolintu peippo, joka laulaa aidolla äänellään.

Huom! Kuvassa on vanhan mallinen peippo. Nykyinen peippomme on hieman erinäköinen ja oranssimman punainen. Kuviot on ompelemisen sijaan painettu kankaaseen.

Linnulla on aito luonnossa äänitetty ääni. Linnun saat laulamaan painamalla linnun selkää ja vatsaa samaan aikaan. Äänitemekanismi toimii kolmella todella pitkäikäisellä LR44 paristolla. Mekanismi on ommeltu lapsen ulottumattomiin linnun masun sisään. Patterit voi linnun uuvuttua vaihtaa. Laulavat pehmolinnut ovat hauska ja hyödyllinen tapa oppia kerralla sekä linnun ääni että ulkonäkö.Puhdistus kostealla liinalla. Peipolla on korkeutta noin 11 cm.

Peipon pesä on puun tai pensaan oksanhangassa. Sievä pesä on vuorattu höyhenillä ja karvoilla ja pesä on naamioitu jäkälällä ja koivunhilseellä.  Peipot yleensä palaavat seuduille, joilla ovat ennenkin pesineet. Ensimmäistä kertaa pesivillä peipoilla on myös taipumus palata syntymäseuduilleen. Ravintona peipolla on hyönteiset, siemenet, silmut. Talvella lintulaudalta se syö myös pähkinää ja leivänmuruja.

Linnun laulua rakastavat kaikki ikään katsomatta! Ihana lahja aivan kaikille. Linnunlaulusta tulee hyvälle tuulelle :)

© Tampereen Luontokauppa 2019 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet