Linnut - Kangas

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
24,00 € Veroton: 19,35 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Kaunis!

Tästä ihanasta lintuaiheisesta kankaasta tekee vaikka mitä. Aihe on niin kaunis ja ajaton, että tämä kangas ilahduttaa sinua monta vuotta. Kuka nyt lintuihin ja koivuihin kyllästyisi?

Linnut-kankaan on valmistuttanut ruotsalainen Arvidssons Textil se on perinteikäs ruotsalainen yritys, joka on toiminut vuodesta 1949 saakka. Kankaan on suunnitellut Mialotta Arvidsson-Mars. Kangas on valmistettu EU:ssa.

Kangas on laadukasta, paksua, 100% puuvillaa. Kankaan leveys ”hulppeineen” on 153 cm ja kuvion leveys on 150 cm. Kuviokorkeus on n.62 cm eli sama kuvio toistuu allekkain 62 sentin välein. Vaakakuvasta näet toistuvan kuvion.

Vaikka kangas on napakkaa puuvillaa, näkyy kuvio hyvin molemmin puolin kangasta. Tikapuiden päällä on kangaspakka nurjalta puolelta kuvattuna. Aivan ihanteellinen verhokankaana :)

Tästä tekee vaikka mitä! Miten olisi verhot, pöytäliina, tyynyjä, patalappuja, tuolinpäällisiä... Kaunis kangas istuu niin moderniin keittiöön kuin vanhan ajan lasikuistillekin. Aivan makusi mukaan.

Myymme kangasta metreittäin. Laita kohtaan ”lisää ostoskoriin” se metrimäärä, minkä haluat. Kappaleyksikkö on siis metrimäärä. Leikkaamme kankaan fiksuista kohdista. Emme katko tinttien kauloja kangasta leikatessamme. Saatat saada hieman tilaamaasi enemmän kangasta.

Mikäli olet tarkka värisävyjen suhteen, niin ota meihin yhteyttä. Me lähetämme sinulle kirjeenä pienen maksuttoman mallipalan kankaasta. Tilauksen voit tehdä myöhemmin värisävyjä tutkailtuasi.

Leikatulla kankaalla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta.

Pesulämpötila 40°C

Silitys enintään 150°C ( kahden pisteen silitys siis )

Valkaisu ja rumpukuivaus kielletty.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet