Lintulauta 10 l Maalaamaton

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
50,00 € Veroton: 40,32 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Kotimainen käsityönä tehty lintulauta, jonka vetoisuus on 10 litraa. Lintulaudassa on molemmilla puolilla ruokinta-aukot ja sisällä keskilankaohjuri, joka pitää laudan suorassa. Lisäksi kunnon säänkestävä vesivaneri katto. Tämän laudan siemenmäärällä pidät linnut tyytyväisinä noin viikon ajan.

Lintulaudan mitat 39 cm x 26 cm x 31 cm (korkeus x leveys x pituus). Värinä maalaamaton. Anna harmaantua luonnossa tai maalaa itse mieleiseksesi.

Lintulaudan voi sijoittaa melkeimpä mihin vain omassa pihassa, mutta ikkunoiden läheisyyttä olisi kuitenkin vältettävä törmäysvaaran vuoksi. Lähellä olisi hyvä sijaita puita tai pusikkoa, jonne linnut tarpeen tullen pääsevät piiloon. Kurkkaappa myös lintulautoja varten tehty tolppa, joka pitää laudan hyvin paikoillaan ja helpottaa myös täyttöä.

Jos alat ruokkimaan lintuja alkutalvesta, muistathan huolehtia, että siemeniä on läpi talven tarjolla. Voi muuten pikku lintusille tulla pahat paikat.

Olethan kiltti ja valitset isolle lintulaudalle toimituspaikaksi jonkun Matkahuollon lukuisista noutopisteistä. Valitettavasti näin komeat lintulaudat eivät mahdu kaikkiin Postin noutopisteisiin, etenkään tolpan seurassa.

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet