ALE

Postikortti / Inge Löök / Mummot & Talvi 10 kpl

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
10,00 € Hinta ennen alennusta: 14,00 € Veroton: 8,06 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Inge Löökin vastustamattomat Mummot seikkailevat kymmenessä talvisissa korteissa. Talviset Mummot ovat mielenosoitusmarssilla räntäsateessa, laskevat mäkeä, rokkaavat kotona ja antavat jokaisessa kortissa kaamosväsymykselle kyytiä.  

Inge Löök tunnetaan graafikkona parhaiten näistä anarkistisista mummoaiheistaan. Ensimmäiset mummokuvat hän on piirtänyt jo vuonna 2003. Sangen pitkään ovat Mummot jo seikkailleet. Mikäs on seikkaillessa, tuolla asenteella ei vanhene koskaan!

Mummojen visuaalinen ilme on peräisin Ingen lapsuudesta Lauttasaarelaisilta naapurin tädeiltä. Aiheet hän sen sijaan ammentaa omasta elämästään. Inge Löök elää niin kuin piirtää – hetkeen tarttuen ja avoimesti maailman kummallisuuksia hämmästellen. Mummot ovat karrikoituja kuvia omasta elämänasenteesta. Inge on kokeillut mummoaiheidensa elämänohjeet myös käytännössä.

Näiden anarkististen Mummojen motto on: “Aika ei ole rahaa, eikä sen tuhlaaminen syntiä”.

Luontokaupan väki ihan omatoimisesti jakoi Mummo-kortit vuodenaikojen mukaan. Saatavilla on tietenkin kevät- kesä- syksy- ja talvi-mummot. Joulunaikaan löytyy myös Joulu-Mummot. Jokaisessa setissä on 10 erilaista korttia. Jokainen vuodenaika-setti on sisällöltään täysin erilainen. Seteissä kappalehinta on 1€ /kortti. Normaalihinta kortille on 1,40 / kpl. Me emme toimita Mummot-kortteja  muuten kuin seteissä, koska me lähettäisimme kuitenkin väärän kortin sinulle. Nyt voit rauhassa valita sopivan setin ja me osaamme lähettää oikeat kortit. Ehkä ;)

Kortti on kooltaan A6 ja se on kokonaan kotimainen!

 

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet