Myymälämme

Palvelemme sinua myös viihtyisässä myymälässämme aivan Tampereen keskustassa osoitteessa Laukontori 4.

Myymälämme on avoinna:

arkisin klo 10.00 – 17.00
lauantaisin klo 10.00 – 15.00

Tampereen Luontokauppa Oy
Laukontori 4
33200 Tampere

Google Maps -kartta

Puh. 050 595 000 3
luontokauppa@gmail.com

Y-tunnus 2422502-8


Video on kuvattu helmikuussa 2018.

Usein kysyttyä

Miten toimin tuotepalautusten kanssa?

Jos kävi niin harmillisesti, että haluatkin palauttaa tilaamasi tuotteen, olethan ensin yhteydessä meihin. Löydät yhteystietomme sivun alalaidasta – tai voit käyttää viereistä viestilomakketta. Käythän tarkistamassa Palautusoikeuden Toimitusehdoistamme.

Onko teillä lahjapaketointia?

Kyllä! Me kääräisemme mielellämme ostamasi toivelahjan kauniiseen pakettiin. Ennen kuin lisäät tuotteen Ostoskoriin, valitse valikosta vaihtoehto ”Lahjapaketointi”.

Jos lahja lähtee meiltä suoraan saajansa osoitteeseen, emme pakkaa sen mukaan lähetettä vaan kivan kortin, jossa kerrotaan keneltä lahja on. Voit jättää meille lisätoiveita ja -ohjeita Kassan kommenttikenttään. Me toteutamme toiveesi parhaamme mukaan 🙂

Mitkä ovat toimitusvaihtoehdot?

Meidän paketit kuljettavat joko Postikusti tai Matkahuollon kuskit 🙂 Voit myös hakea tilauksesi myymälästämme.

Käytössämme ovat siis Postipaketti, Postin kotiinkuljetus, Matkahuollon Lähellä-paketti sekä sitä painavammille Bussipaketti. Toimitusvaihtoehdot ja -kulut määräytyvät tilauksesi painon mukaan.

Viralliset toimitusehtomme löytyvät täältä.

Voinko tilata verkkokaupasta ja noutaa myymälästä?

Kyllä voit. Valitse toimitusvaihtoehdoista ”Nouto Tampereen Luontokaupalta”. Ilmoittelemme sinulle heti kun tilauksesi on noudettavissa. Se odottaa sinua valmiina varaushyllyllämme.

Mitä maksuvaihtoehtoja kaupassa on?

Nettikauppamme maksut hoituvat Paytrailin välityksellä. Sieltä löytyvät Verkkopankit, Visa & MasterCard, Mobilepay, Pivo & Siirto sekä Walley-lasku ja Joustoraha.

Viralliset Maksutapasivumme ovat täällä.

Can I order abroad?

Yes you can. Please contact us first: luontokauppa@gmail.com. Tell us which products you wish to order and your address. We’ll find out your postages and get back to you. You can pay with PayPal or bank transfer.

Unfortunately our webshop doesn’t accept foreign addresses but we have been using this well proven workaround 🙂

Lähetä viesti