Laulava Haarapääsky

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
12,90 € Veroton: 10,40 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Pehmolintu haarapääsky, joka laulaa aidolla äänellään.

HUOM. Tuotekuvassa on vanhan mallinen pehmolintu. Myymälästämme löytyy nyt vain uudistettuja haarapääskyjä. Linnuilla on sama kaunis väritys mutta erilaiset kuviot kuin kuvassa näkyvällä pehmolla.

Linnulla on aito luonnossa äänitetty ääni. Linnun saat laulamaan painamalla linnun selkää ja vatsaa samaan aikaan.

Äänitemekanismi toimii kolmella todella pitkäikäisellä LR44 paristolla. Mekanismi on ommeltu lapsen ulottumattomiin linnun masun sisään. Patterit voi linnun uuvuttua vaihtaa.

Laulavat pehmolinnut ovat hauska ja hyödyllinen tapa oppia kerralla sekä linnun ääni että ulkonäkö.

Puhdistus kostealla liinalla. Haarapääskyn pituus on noin 21 cm nokasta pyrstön päähän.

Haarapääsky pesii mielellään maatalouksien pihapiiriin. Siellä ladot, navetat ja muut rakennukset soveltuvat hyvin niille, ja ravintoa on hyvin tarjolla. Molemmat pääskypuolisot rakentavat kuppimaisen, päältä avoimen pesän. Materiaali siinä on ruohosta, korsista ja savesta, ja vuoraus korsilla tai höyhenillä. Usein sama pesä on käytössä useamman vuoden ja sitä vain vähän korjaillaan keväisin.

Syysmuuton aikaan parvet yöpyvät ruoikoissa ja ihmiset luulivatkin muinoin, että pääskyset kaivautuvat pohjamutaan talveksi ja nousevat keväällä sieltä jäiden sulettua ja vesien lämmettyä. Ravintona pääskyllä on lentävät hyönteisest ja hämähäkit.

Linnunlaulua rakastavat kaikki ikään katsomatta! Ihana lahja aivan kaikille. Linnunlaulusta tulee hyvälle tuulelle :)

Vivantti on täysin suomalainen perheyritys, joka on aloittanut tukkumyymälänsä vuonna 1966. Vivantin maahantuomat tuotteet ovat eettisesti kestäviä sekä turvallisia kaikenikäisille. Käväise lukemassa lisää heidän omilta sivuiltaan: Tietoa Vivantista. Valmistuttaja on yhdysvaltalainen Wild Republic.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet