Kuumavesipullo Verso / Harmaa

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
39,00 € Veroton: 31,45 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Täytä pullo kuumalla vedellä ja laita se vällyjen väliin lämmittämään petisi. Voit laskea makuuhuoneen lämpötilaa mukavuudesta tinkimättä. Kuumavesipullo pitää varpaasi suloisen lämpöisinä aamuun asti ja nukut makeasti!

Tiivistä huopa-alustaa voit käyttää myös kolotusten lämmittämiseen, istuinalustana ja patakintaana.

Sopii mainiosti hoitamaan raskausajan alaselkäkipuja sekä imetyksen avuksi. Tällä lämmität myös rattaat helposti!

Lapuan Kankureiden kuumavesipullot on päällystetty 100% puhtaalla uudella villalla. Villalla on loistava lämmöneristyskyky, joten se pitää muovipullon veden lämpöisenä pitkään. Talvipakkasilla villa lämmittää suloisesti. Aito villa myös pysyy komean kuohkeana.

Puhdistamisen kanssa ei tarvitse hötkyillä. Villa hylkii likaa eikä sähköisty, joten se ei vedä puoleensa pölyä. Pölypunkitkaan eivät viihdy villan kosteudensäätelyn ansiosta.

Villa on ehta luonnonmateriaali. Se on erittäin pitkäikäistä mutta silti biohajoavaa,

Lapuan Kankureiden käyttämässä tuoteketjussa ei esiinny mulesingia.

Lapuan Kankurit on sitoutunut Öko-Tex-standardiin. Tämä riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

VÄRI: Harmaa-valkoinen
KOKO: 2 litraa

Materiaali: Euroopassa kehrätty 100% hienokuituinen eteläamerikkalainen villa. Mulesing-vapaa.

Sisuspullo on kuumuutta kestävää silikonia ja siinä on erittäin tiivis korkki. Pullon korkki on muotoiltu siten, että sen saa auki heikommillakin käsivoimilla. Pullo on valmistettu Saksassa.

HOITO-OHJEET:
Poista kuumavesipullo päällisen sisältä. Käsinpesu enintään 30°C tai kuivapesu. Annostele pesuaine runsaaseen veteen ja anna liueta hyvin. Upota tekstiili veteen ja pese välittömästi. Puristele kevyesti. Älä hankaa, venytä tai kierrä. Huuhtele huolellisesti ja purista vesi pois. Painele pyyhkeiden välissä puolikuivaksi ja kuivaa ilmavasti. Ei rumpukuivausta. Silitys vain kostean liinan läpi, enintään 150°C.

Lapuan Kankurit on 1973 perustettu perheyritys. Sen perusti nykyisen johtajan Esko Hjeltin isä, Juha Hjelt. Tehdas sijaitsee Lapualla, Pohjanmaalla ja työllistää n 20 henkeä. 90-luvulla Esko ja Jaana Hjelt suuntasivat tuotannon kodintekstiileihin. Yhdessä luovien suunnittelijoiden kanssa he loivat Lapuan Kankureista suomalaisen menestystarinan. Valmistuksessa on edelleen suuria suomalaisia, kuten Dora Youngia sekä nousevia tähtiä, kuten Teemu Järveä. Tuotteista 60% menee vientiin.

Laadun ja estetiikan liitto sekä selkeä oma linja on Lapuan Kankureiden tunnusmerkki. Lapuan Kankurit panostaa vahvasti Suomeen. Heidän kutomonsa laajenee investointien myötä noin kolmanneksella ja rakentamisesta vastaa paikallinen rakentaja. Laajennus valmistuu 2018.

Lapuan Kankureilla on ainoina suomalaisina kunnia kuulua Masters of linen -järjestöön. Sitä ylläpitää ja valvoo Eurooppalainen pellavan ja hamppukuidun liitto, The European Confederation of Linen and Hemp (CELC). Järjestön jäsenet lupaavat, että heidän tuotteensa sisältävät aitoa eurooppalaista pellavaa. Tuotteet ovat täysin jäljitettävissä Euroopan alueelle, niillä on laatutakuu sekä matala hiilijalanjälki. Masters of linen -järjestön jäsenet seuraavat tuotannossaan heille asetettuja tiukkoja sääntöjä. Niiden noudattamista valvotaan vuosittaisilla tarkastuksilla.

Lisää luettavaa Lapuan Kankureista löydät heidän omilta sivuiltaan: Tarinamme
sekä Helsingin Sanomien pitkästä haastattelusta vuodelta 2016.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet