Pihkavoide Pihka-Pekka 30 ml

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
28,90 € Veroton: 23,31 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Aitoa kuusen pihkaa sisältävä voide hoitaa kärsinyttä ihoa. Hoidettavien listalla ovat muun muassa palovammat, haavat, tulehtumat, rohtumat, ihottumat, kovettumat ja sienitulehduksetkin.

Pihkavoiteella on myös niin sanottu vetovaikutus eli se poistaa esimerkiksi tikun kivuttomasti ihon alta. Tällöin voidetta levitetään laastarin alle vauriokohtaan ja vuorokauden kuluessa tikku on laastarissa.

Sairaaloissa ja vanhainkodeissa pihkavoidetta käytetään muun muassa makuuhaavoihin. Isompi 400 g purkki onkin taloudellinen vaihtoehto laajoja ihoalueita hoidettaessa tai pitkäkestoisessa käytössä.

Pihka-Pekka on perinteinen, alkuperäisellä lappilaisella tavalla valmistettu pihkavoide. Sen raaka-aineina on käytetty puhdasta kuusen pihkaa ja suolatonta voita.

Voiteessa yhdistyvät kuusen pihkan antibakteeriset, hoitavat ja ihoa uudistavat ominaisuudet. Tutkimusten mukaan kuusen pihkan lignaanit ja kumaarihapot ehkäisevät tulehduksia ja edistävät haavojen paranemista.

Uusiin pihkavoiteisiin on lisätty mehiläisvahaa. Mehiläisvaha tekee koostumuksesta tiiviimpää, joten voiteen käyttö on miellyttävämpää. Pihkavoide on erittäin riittoisaa ja rasvaista, pienikin pisara riittää isolle alueelle.

Tuotetta säilytetään huoneenlämmössä (+ 22 ºC). Pienenä vinkkinä voide kannattaa laittaa jääkaappiin, jolloin se pysyy kiinteänä ja kestää käytössä pidempään. Helteellä jääkaappisäilytys onkin suositeltavaa. Pihkavoide ei pilaannu lämpimässä, mutta se sulaa juoksevaksi jolloin sen käyttö hankaloituu.

HUOM. ei sovellu hartsiallergikoille. Pihkavoide on luonnonmukaista ja biohajoavaa, eikä sisällä ihoa ärsyttäviä lisäaineita.

Kotimainen Avainlipputuote.

Purkin koko: 30 ml

Ainesosat: Kuusen pihka (n. 17 %), suolaton voi, mehiläisvaha

Korkea laatu, turvallisuus sekä ympäristöystävällisyys ovat Tervaskanto-tuotteissa tärkeitä asioita.

Frescon Oy valmistaa kaikki Tervaskanto-tuotteet Lempäälässä. Valmistusprosessissa käytetään apuna aurinkopaneelien uusiutuvaa energiaa. Raaka-aineet ovat kotoisin suomalaisesta luonnosta, erityisesti Lapin metsistä. Osa tuotteiden resepteistä onkin vanhaa lappalaista perua.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet