Pikkupyyhe / Tiskiliina Kissanpäivät

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
11,00 € Veroton: 8,87 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Näppäränkokoinen apulainen käy moneen käyttöön.

Pikkupyyhe / Tiskiliina on valmistettu 50% puuvillasta ja 50% bambuviskoosista.

Bambukuidulla on luontaisia antibakteerisia ominaisuuksia. Bambuviskoosissa ne säilyvät parhaimmillaan. Pyyhe / Liina on käyttöominaisuuksiltaan loistava. Puuvilla/bambuviskoosi on:

- Antibakteerinen ja hajuton

- Kestävä ja pitkäikäinen

- Puhdistuu hyvin

- Kompostoitava

Pyyhe/liina on konepestävä 40º- 60ºC. Tarvittaessa sen voi pestä jopa 95º konepesussa. Voit myös keittää liinan.

Helpoin ja nopein tapa desinfioida liina on laitaa se kosteana mikroon. Täydelle teholle muutama minuutti. Näin saat näppärästi desinfioitua liinan vaikka kalan kuivaamisen jälkeen. Todella kätevää ruokaa laittaessa!

Pikkupyyhe / Tiskiliina on kooltaan 30 x 25 cm. Kokonsa ansiosta se passaa moneen puuhaan. Se myös kuivuu nopeasti.

Pyyhe / tiskiliina on erittäin kätevä pienenä käsipyyhkeenä. Siihen on hyvä kuivata kädet ruokaa laittaessa. Salaattia ja kalaa laittaessa aivan ehdoton! Tätä käyttämällä voit vähentää talouspaperin käyttöä huomattavasti :)

Pieni käsipyyhe on hyvä wc:n käsipyyhkeenäkin. Miksi aina pitäisi käyttää isoa pyyhettä, kun kaikki kuitenkin käyttävät sitä pyyhkeen alanurkkaa?

Tiskiliinana käytettäessä saat hyvin pestyä hankalankin muotoiset astiat. Tiesitkös, että miltei kaikissa maissa tiskataan tiskiliinalla? Kannattaa kokeilla.

Perinteisenä rättinäkin tämä toimii hyvin ja kestää pitkään.

Valmistajasta:

Ekelundin keittiötekstiilit ovat saaneet Ruotsin Luonnonsuojeluliitolta Hyvä ympäristövalinta -merkin. Lisäksi tiskiliina on valittu Ruotsissa Vuoden tekstiiliksi vuonna 2009.

Ekelundin tekstiilit valmistetaan Ruotsissa. Näin ne tulevat melkein yhtä läheltä kuin kotimaiset tekstiilimme.

Meillä pohjoismaissa teollisuus on vastuullista ja valvottua. Ekelundin tehdas pyrkii olemaan ekologisesti kestävä tuotantolaitos. Heillä on mm sadeveden talteenottojärjestelmä, lämpöä poisjohtava katto, pohjavesijäähdytys ja biomassalla tuotettu kaukolämpö. Biomassa tulee omasta ympäristösertifioidusta metsästä.

Ekelundia pidetään maailman vanhimpana tekstiilialan perheyrityksenä. Ekelundin tarina alkoi jo 16 sukupolvea sitten, vuonna 1540. Heidän ensimmäinen varsinainen toimitusjohtajansa oli nainen. Valistumisen aikakaudella, vuonna 1692 syntynyt Marta, loi Ekelundista laajan tekstiililiikkeen.

Ekelund on toiminut Ruotsin kuninkaallisena hovihankkijana yli sadan vuoden ajan. Se on myös toimittanut pöytäliinat ja lautasliinat Venäjän valtion edustustiloihin. Ekelundilla on ollut kunnia toimittaa tekstiileitä myös Japanin keisari Akihitolle. Myös prinsessa Victorian häiden pöytätekstiilit olivat Ekelundin kutomia.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet