Piparimuotti Koiran Tassu

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
7,80 € Veroton: 6,29 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Piparimuotilla taiot vaikka mitä!

Laadukas ja kestävä piparimuotti soveltuu hyvin kaikenlaiseen leikkaamiseen. Tällä leikkaat hauskoja leipiä, juustoja, makkaroita, melonia sekä tietenkin niitä pipareita :)

Tämä malli tekee pipariin kuvioita. Muotin ulkoreuna on 2,5 cm korkea, kuten muissakin piparimuoteissa, mutta muotin sisäpuoliset kuviot ovat pari milliä vähemmän. Näin pipariin muodostuu kuvio, joka on paistamisen jälkeenkin selkeä. Pipari on kuin piirros, jonka voit halutessasi koristella mieleiseksesi. Todellista piparitaidetta ja aivan de luxe – mallin piparimuotti!

Tassu-piparimuotti on jokaisen koiraihmisen aivan pakko saada... Korkeutta Koiran Tassulla on 6 cm pitkä, leveyttä 5,5 cm ja syvyyttä muotilla on 2,5 cm.

Lahjaksi koiraihmiselle joko muottina tai valmiina herkkuina. Ja koiralle kanssa pitää paistaa oma pipari! Käy muuhunkin herkkujen valmistukseen niin emännälle, isännälle kuin koirallekin.

Valmistaja on saksalainen Birkmann. Birkmann on tunnettu laadukkaista keittiötarvikkeistaan. Suosittelemme käsinpesua. Kuivaa huolellisesti. Älä liota. Näin muottisi kestää hyvänä vuosia.

Materiaalina on ruostumaton teräs.

 

Vinkkejä:

Salaatin saa todella kauniiksi leikkaamalla vaikka hunaja- tai vesimeloneita salaatin päälle.

Piirakan päälle voi leikellä taikinasta hauskoja kuvioita.

Cocktail leivät saa vieläkin herkullisemmiksi tekemällä muotoon leikattuja leipiä.

Juustotarjotin saa aivan uuden ilmeen muotoilluilla juustoilla. Leipäjuusto suorastaan rakastaa muotoilua.

Lapset syövät mielellään hauskoja kuvioita. Myös ne nirsommat lapset :)

Kätevä myös mauste-alueita rajatessa. Joulupuuro: Aseta muotti kevyesti puuron pinnalle ja ripottele muotin sisälle kanelia. Kanelilla tehdyt kuviot puurolautasen päällä ovat aika herkkuja.. Kakut: Samalla lailla, mutta käytä nonparelleja.

Erilaisia piparimuotteja käyttämällä perinteinen piparkakkutalosi muuttuu hetkessä maalaistaloksi, metsäksi tai vaikka miksi.

Koristele valmiit piparit makusi mukaan tai syö sellaisenaan. Tämän piparin pelkkä muotokin tekee iloiseksi.

 

Piparimuottien käytössä vain mielikuvitus on rajana!

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet