Punaseetri / Renkaat

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
16,90 € Veroton: 13,63 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Punaseetri raikastaa komeroita ja suojaa arvovaatteitasi. Laita rengas vaateripustimen koukkuun tai hyllyille.

Parhaan hyödyn saat seetristä, kun peset vaatteet ja puhdistat hyllyt ennen seetrin laittamista vaatteiden sekaan.

Seetriä kannattaa hioa hiekkapaperilla pari kertaa vuodessa , jotta öljy pääsee jälleen paremmin esille puusta. Tippa tai pari seetriöljyä puuhun imeytettynä pidentää myös seetripalan käyttöikää.

Pakkauksessa 10 kpl renkaita. Renkaan halkaisija on 5 cm ja paksuus 1 cm.

Öljyssä sen salaisuus...

RED punaseetrin teho perustuu puussa luontaisesti olevaan öljyyn. Punaseetrin raikas ominaistuoksu johtuu sekin juuri öljystä, joka raikastaa ja samalla suojaa arvokkaat vaatteet.

Pohjois-Amerikan itäosissa kasvava punaseetri (aromatic Eastern red cedar) tunnetaan jo siirtomaa-ajoilta erinomaisena luonnollisena vaatteita suojaavana puuna. Intiaanien käyttämän, heikosti lahoavan puun ominaisuudet keksittiin pian myös Euroopasta tulleiden puuseppien toimesta ja punaseetristä alettiin valmistaa mm. matka-arkkuja ja muun muassa säilytyslaatikoita villavaatteille

Myrkytön ja lisäaineeton

RED punaseetri on täysin myrkytön, lisäaineeton ja kemikaalivapaa tuote. Se on turvallinen myös lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa. Jotta punaseetrin ominaisuudet saataisiin parhaiten esiin, tulee vaatteet ja säilytystilat puhdistaa huolellisesti ennen seetrituotteen käyttöönottoa.

Luonnollinen ja kestävä

Teho säilyy puussa jopa vuosia. Uudista tuoksu tarvittaessa (noin vuoden välein) avaamalla puun syyt keskikarkealla hiekkapaperilla tai käytä muutama tippa RED punaseetriöljyä suoraan tuotteelle uudistaaksesi sen tehon.

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet