Saunatyyny Aallonmurtaja

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
33,00 € Veroton: 26,61 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Aallonmurtaja-sarja suojelee Itämerta. Käyttämällä Aallonmurtaja-sarjan tuotetta itse tai viemällä sen lahjaksi olet mukana tärkeässä työssä itämeremme puolesta.

Lapuan kankurit osallistuu Itämeremme suojeluun. Jokaisesta Aallonmurtaja-saunatyynystä lahjoitetaan 5 € John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -projektille.

Aallonmurtaja-tyyny on laadukasta pellava-puuvillaa. Täyte on ihanan pehmeä ja turvallinen käyttää.

Täydellisen kaunis ja kestävä. Tehty ympäristöä kunnioittaen ja hyvän asian puolesta. Tämän päällä kelpaa kellitellä saunan lauteilla.

Pellava on luonnostaan allergisoimatonta ja antibakteerista. Luja luonnonkuitu imee tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti. Luonnollisen kiiltävä pinta hylkii likaa.

Bio-orgaaninen puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää ja tuntuu pehmeältä. Se sopii täydellisesti yhteen pellavan kanssa.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu saunatyyny kestää vuosia ja pellava vain paranee vanhetessaan.

Lapuan Kankureiden saunatyyny on luonnonystävän valinta. Pellavanviljely säästää pohjavesiä, koska pellava ei vaadi keinokastelua. Sen viljely ylläpitää ekosysteemin monimuotoisuutta. Sveitsiläisen IMO:n (Institute for Marketecology) myöntämä luomusertifikaatti takaa bio-orgaanisen puuvillan vastuullisen tuotantoketjun.

Lapuan Kankurit on sitoutunut Öko-Tex-standardiin. Tämä riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

VÄRI: sini-valkoinen
KOKO: 20 x 46 cm

HOITO-OHJEET:
Hienopesu 40°C kevyellä linkouksella, erillään muusta pyykistä, runsaassa vedessä. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuaineita. Ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana. Värjäämätön pellava vaalenee pesujen myötä. Kankaan kutistuvuus n. 5%.
Pidä tyyny turvallisella etäisyydellä kuumasta kiukaasta. Muista aina heti saunan jälkeen viedä tekstiilit pois saunasta. Älä kuivata tekstiilejä saunassa.

Materiaali:
60% pitkäkuituinen aivinapellava ja 40% bio-orgaaninen puuvilla.
Täyte paloturvallista 100% polyesterikuitua.

Ethän nukahda saunaan. :)

Lapuan Kankurit on 1973 perustettu perheyritys. Sen perusti nykyisen johtajan Esko Hjeltin isä, Juha Hjelt. Tehdas sijaitsee Lapualla, Pohjanmaalla ja työllistää n 20 henkeä. 90-luvulla Esko ja Jaana Hjelt suuntasivat tuotannon kodintekstiileihin. Yhdessä luovien suunnittelijoiden kanssa he loivat Lapuan Kankureista suomalaisen menestystarinan. Valmistuksessa on edelleen suuria suomalaisia, kuten Dora Youngia sekä nousevia tähtiä, kuten Teemu Järveä. Tuotteista 60% menee vientiin.

Laadun ja estetiikan liitto sekä selkeä oma linja on Lapuan Kankureiden tunnusmerkki. Lapuan Kankurit panostaa vahvasti Suomeen. Heidän kutomonsa laajenee investointien myötä noin kolmanneksella ja rakentamisesta vastaa paikallinen rakentaja. Laajennus valmistuu 2018.

Lapuan Kankureilla on ainoina suomalaisina kunnia kuulua Masters of linen -järjestöön. Sitä ylläpitää ja valvoo Eurooppalainen pellavan ja hamppukuidun liitto, The European Confederation of Linen and Hemp (CELC). Järjestön jäsenet lupaavat, että heidän tuotteensa sisältävät aitoa eurooppalaista pellavaa. Tuotteet ovat täysin jäljitettävissä Euroopan alueelle, niillä on laatutakuu sekä matala hiilijalanjälki. Masters of linen -järjestön jäsenet seuraavat tuotannossaan heille asetettuja tiukkoja sääntöjä. Niiden noudattamista valvotaan vuosittaisilla tarkastuksilla.

Lisää luettavaa Lapuan Kankureista löydät heidän omilta sivuiltaan: Tarinamme
sekä Helsingin Sanomien pitkästä haastattelusta vuodelta 2016.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet