Linnunpönttö / Puu-Betoni / ”Turvapönttö” / Ovaali

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
45,00 € Veroton: 36,29 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Mikäli villikissat tai muut saalistajat väijyvät pihasi linnunpönttöjä, niin ”turvapönttö” on hyvä valinta. Turvapöntön etuseinä on normaalia seinää syvempi jolloin poikaset ovat kauempana petojen kynsistä. Kun petojen on vaikea ylettyä poikasiin, on pienillä linnunpojilla turvallisemmat kotiolot.

Suosittelemme turvapönttöä erityisesti alueille, joissa villikissa- ja pienpetokannat haittaavat lintujen pesintää. On myös hyvä muistaa, että söpöinkin kotikissa osaa saalistaa linnunpoikasia.

Tämä hieman erikoisemman mallinen pönttö on suunniteltu suojaamaan petoeläimiltä. Sen soikion muotoinen lentoaukko päästää juuri sopivasti valoa pöntön sisimpiin osiin saakka. Tällöin lintu rakentaa pesänsä syvemmälle. Sinne eivät kissojen ja näätien tassut ylety hamuamaan. Lentoaukon muotoilukin pitää käpälät etäämmällä.

Linnunpöntön katon sisäpuolella on syvennyksiä myös lepakoiden asustelua varten.

Maailman kestävin pönttö. Turvallista ja tikkavapaata pesintää linnuille.

Schweglerin pöntön materiaali on tikankestävää ja hengittävää. Linnunpönttö on valmistettu puun ja betonin sekoitteesta. Et siis ole ripustamassa puun oksaan painavaa betonimöhkälettä vaan hengittävän, turvallisen ja kestävän kodin pihasi linnuille.

Tämä on käytännöllinen, betonilla vahvistettu lintukoti, johon ei pysty tikan nokka eikä ajan hammas.

Valmistaja on luvannut pöntöilleen yli 60 vuoden kestävyyden. Eikä turhaan. Saksalainen Schwegler on lintuharrastajien luottovalmistaja. Schweglerin tuotteita myydään ympäri maailmaa lintuharrastuksen erikoisliikkeissä. Schweglerin tuote on linnunpönttöjen "Mersu".

Linnunpöntön mukana tulee oma ripustuskoukku. Koukku on irroitettava, joten vanha kunnon johtokiinnitys puun rungon ympäri onnistuu myös.

Putsaaminen käy näppärästi. Linnunpöntön koko etupaneeli irtoaa ja voit vaikka vaihdella pönttöjesi lentoaukkoja keskenään.

Lentouaukon koko: 30 x 45 mm.

Pöntöt asukkaisiin kuuluu:
Tali-, sini-, viita-, kuusi- ja töyhtötiainen.
Leppälintu, nakkeli, kirjosieppo,
käenpiika, pikkuvarpunen ja varpunen, lepakot.

Pöntön ulkomitat:
korkeus n. 31 cm
leveys n. 20 cm
syvyys n. 27 cm

Suurennettu pesintäkammio:
leveys n. 14 cm
syvyys n. 19 cm.

Paino: noin 6,7 kg

Materiaali: puu-betoni-sekoite
Valmistaja: saksalainen Schwegler
Malli: 2GR

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet