Shampoopala Kehäkukka

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
10,80 € Veroton: 8,71 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Flow Kosmetiikan shampoopala on kotimainen luomutuote. Shampoopala hoitaa ja puhdistaa hiukset sekä hellii samalla päänahkaa. Shampoopala ei tuota turhaa purkkijätettä. Fiksu ja hyvä tuote :)

Käyttö on helppoa. Kastele hiukset lämpimällä vedellä. Vaahdota shampoopalaa hiuksiin. Pese hiukset. Huuhtele huolella. Pyyhekuivaa ja lisää tarvittaessa hoitoaine. Voit joko vaahdottaa shampoopalaa suoraan päähän ”äijätyyliin” tai vaahdottaa palaa käsissäsi ja pestä vaahtoisilla käsillä hiukset. Lämmin vesi helpottaa vaahdottamista ja huuhtelua.

Kehäkukka shampoopala on erityisesti normaaleille / kuiville hiuksille. Käy kaikille hiustyypeille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Vaahtoaa pehmeästi, kosteuttaa hiuspohjaa. Hyvä kuiville hiuksille. Erittäin hyvä luonnonkiharoille hiuksille.

Suomalainen Flow Kosmetiikka valmistaa tuotteensa puhtaista ja aidoista raaka-aineista. Flow on Pro Luonnonkosmetiikka Ry:n jäsen ja valmistaa kaikki tuotteensa sertifioidun luonnonkosmetiikan ohjeistuksen mukaan.

Flow:n tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajuste- eikä väriaineita, ei parabeenejä eikä muita synteettisiä säilöntäaineita, ei mineraaliöljyjä, ei Sodium Laureth Sulfaattia, eikä muita vahvoja tensidejä, eikä tuotteita testata eläimillä. Ei edes tuotteiden raaka-aineita.

Flow:lla on arvot. Aromaterapiaan pohjautuvat monikäyttöiset tuotteet, puhtaat luonnonmukaiset raaka-aineet, vähäiset kierrätettävät tai poltettavat pakkausmateriaalit sekä välittäminen. Sinusta ja luonnosta.

Flow on puhdasta, suomalaista kauneutta :)

Shampoopala on Flow Kosmetiikan myydyin tuote. Mikäli sinua mietityttää "kuin toi voi toimia", niin kurkkaa täältä Flow:n sivuilta hyvät ohjeet: Näin käytät shampoopaloja.

Kehäkukka shampoopalan INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Montmorillonite, Ricinus Communis Seed Oil*, Mel*, Calendula Officinalis Herb*, Boswellia Carterii Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Linalool**, Limonene**, Geraniol**

*Sertifioitu luomu raaka-aine. ** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.

Riittoisa pala 100 g

Suomalainen Avainlipputuote

Tehty Flow Kosmetiikan alkuperäisellä reseptillä!

© Tampereen Luontokauppa 2019 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet