Silmälasikotelo Korkkia

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
44,00 € Veroton: 35,48 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Korkkituote, laatua ja ekologisuutta arvostavalle.

Korkki kestää käyttöä. Sen voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä. Se ei murru vaan taipuu. Korkkituote kestää ilonasi vuosia. Korkkituotteen pinta tuntuu aivan ihanalta. Se on kuin laadukkainta nahkaa tai pehmeää samettia. Tähän ihastuu ensikosketuksella.

Korkki on yksinkertaisesti aivan ihana materiaali.

Korkista valmistettu silmälasikotelo on oikea arki-ilo. Tämä kaunotar kestää kovaakin päivittäistä käyttöä.

Korkista valmistettu silmälasikotelo on 16 cm pitkä, 6,5 cm korkea ja paksuimmillaan kotelo on 3 cm. Kotelossa on tukevat kovikkeet ja se on kokonaan sisältä vuorattu. Tyylikäs metallinen painonappi.  

Myymämme korkkituotteet valmistetaan käsityönä Portugalilaisessa perheyrityksessä. Portugalissa on noin 700 000 hehtaaria korkkitammimetsää. Korkkitammilehdot ovat olleet suojeltuja 1200-luvulta asti. Tammi kasvaa kuorintaikään 40-vuotiaana ja se uusii kaarnansa. Korkkitammet kuoritaan yhdeksän vuoden välein.

Korkin kuoriminen on käsityötä. Taito, joka siirtyy sukupolvelta toiselle. Korkkitammen suikaleita käytetään eri tarkoituksiin niiden laadun mukaan. Korkkituote on käsityötä ja perinneosaamista parhaimmillaan. Korkin valmistajat ovat etsineet uusia käyttötapoja korkille, koska viiniteollisuus on vähentänyt luonnonkorkkien määrää pulloissa. Myymämme korkkituotteet ovat hyvä esimerkki korkin uusista käyttötavoista.

Korkkitammilehdot ovat arvokas asia alueen ekosysteemille. Korkkitammilehdot sitovat happea, hillitsevät metsäpaloja ja estävät aavikoitumista. Lisäksi korkki tarjoaa elinkeinon monelle käsityöläiselle.

Korkki on ekologinen ja uusiutuva materiaali. Korkkituotanto on kestävää kehitystä. Tuotanto huomioi korkkitammilehtojen arvon ja auttaa niitä säilymään rakentamisen tieltä.

Korkkituotteet valmistaa CasCas Casa-niminen perheyritys Portugalissa ja ne ovat Tamperelaisen TeeTee Ambassadorin maahantuomia.

© Tampereen Luontokauppa 2019 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet