Siperianhusky Makaava 45 cm

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
43,00 € Veroton: 34,68 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Ystävällinen ja hellä luonne tekee siperianhuskysta erittäin rakastettavan lemmikin kaikenikäisille, etenkin perheille. Huskyssa on hassuttelijan vikaa ja miellyttämisen halua, mutta vetokoiran perimän ansiosta se voi olla myös vahvatahtoinen ja itsenäinen.

Siperian alkuperäiskansa tšuktšit jalosti siperianhuskyn kestäväksi ja nopeaksi rekikoiraksi. Husky kaipaakin päivittäin liikuntaa ja tekemistä tylsistymisen välttämiseksi. Se tarvitsee liikuntaa myös ruokahalunsa herättämiseksi, on erittäin energinen eikä saa tarpeekseen juoksemisesta.

Koukuttavan pehmeä husky-pehmolelu kuuntelee ympäristön ääniä yhtä valppaana kuin aito esikuvansa. Pehmo myös viihtyy sylissä paremmin ja sopeutuu hyvin niin rauhalliseen kuin vauhdikkaaseenkin elämänmenoon.

Pituus kuonon kärjestä hännän päähän on noin 45 cm. Korkeus pään kohdalta makuuasennossa on noin 25 cm.

Pesu 30°C.

Vivantti on täysin suomalainen perheyritys, joka on aloittanut tukkumyymälänsä vuonna 1966. Vivantin valmistuttamat tuotteet ovat eettisesti kestäviä sekä turvallisia kaikenikäisille. Käväise lukemassa lisää heidän omilta sivuiltaan: Tietoa Vivantista.

© Tampereen Luontokauppa 2019 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet