Sonett Silitysihme

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
6,60 € Veroton: 5,32 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Helpottaa silitystä ja tekee kankaan pinnasta likaahylkivän. Silitysihme vahvistaa, oikoo ja hoitaa tekstiilit tehokkaasti.

Kasviperäinen tärkkelys on 100% luomua.

Pakkauskoko: 0,5l

Ainesosat: Kasvitisle alkoholi (etanoli), maissitärkkelys*, sulfatoitu risiiniöljy, oliivisaippua*,eteerinen geraniumöljy*, eteerinen laventeliöljy* (sisältävät sitronellolia, geraniolia, linalolia), sitraatti.
* = tarkkailtua luomutuotantoa

Käyttö: Ravista ja suihkuta silitettävä kangas tasaisesti n. 20 cm:n etäisyydeltä. Ei höyrysilitystä.

Ethän käytä Silitysihmettä silkille, keinosilkille tai keinokuidulle. Aine on syttyvää, pidäthän sen poissa lasten ulottuvilta. Käytettäessä huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Lattiapinnoilla aine voi olla liukas.

Sonett on ollut luontoa kunnioittavien, ekologisten pesu-ja puhdistusaineiden pioneeri jo vuodesta 1977.

Raaka-aineiden valintaan kiinnitetään suurta huomiota. Keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita ei käytetä. Tuotteissa ei ole entsyymejä, petrokemiallisia tensidejä eikä valkaisua voimistavia kirkasteita eli sopivat hyvin erityisesti herkkäihoisille ja allergikoille.

Mikäli kotonasi on imeytyskenttä tai mökkisi jätevesiratkaisut vielä kesken, ovat Sonettin tuotteet sinulle erinomainen valinta sillä aineet ovat kasviperäisiä, 100% luontoon hajoavia.

Valmistusaineet ovat pääsääntöisesti biodynaamisia tai luomuviljeltyjä.

Sonett ei tee eikä teetä eläinkokeita, ja vaatii ainesosien toimittajilta vakuutukset eläinkokeettomuudesta.

Sonettin koko tuotevalikoima on sertifioitu ECOGARANTIE -ympäristökriteerien mukaisesti. Sertifiointi arvostetaan luontaistuotealan tärkeimmäksi pesu- ja puhdistusaineiden osalta.Sonett sai myös v. 2015 CSE:n (Certified Sustainable Economics) laatuvaatimukset täyttävän tunnuksen, eli ekologisten vaatimusten lisäksi painottuu yrityksen sosiaalinen ja eettinen toiminta.

Tuotteet valmistetaan Sonettin tehtaalla Deggenhausenissa, Etelä-Saksassa.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet