Tyynyliina Eläinlääkärissä Tekstitön

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
22,00 € Veroton: 17,74 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Eläinlääkärissä - tyynyliinassa on lystikäs kuva kissasta, koirasta ja hiirestä eläinlääkärissä. Tämän ihanan kuvan on piirtänyt huippusuosittu graafikko Inge Löök. Inge on tunnettu hurmaavista mummo-aiheistaan, muta hänellä on paljon muitakin ihania aiheita. Tyynyliinassa ei ole tekstiä.

Suomessa valmistettu Avainlipputuote tuo iloa arkeen, niin itselle kuin lahjanakin. Elämän parhaat asiat ovat arjessa läsnä eivätkä kaapissa pölyttymässä :)

Tyynyliina on laadukasta 100 % puuvillaa. Kuva on painettu vesipohjaisilla myrkyttömillä väreillä. Laadukas painatus takaa kuvan kestämisen myös kuvan päältä silitettäessä.

Tyynyliina on kooltaan 50 x 60 cm ja siinä reilun kokoinen sisätaite, jonka pitää tyynyn hyvin paikoillaan levottomallakin nukkujalla. Sisätaite on n. 20 cm.

Tyynyliina kestää 60°C asteen konepesun ja silittää passaa puuvillalämmöllä. Siis kolmen pisteen silitys :)

Tämä tyynyliina on tuplasti hyväntekeväisyystuote. Se on Tampereen Sydänyhdistys ry:n eli Iloisen Sydämen tuote. Heidän tuottonsa käytetään sydäntyöhön. Tampereen Luontokauppa kerää varoja Suomen Luonnonsuojelu liiton toimintaan. Olet siis tukemassa kahta hyvää asiaa!

Nämä tyynyliinat ovat Avainlipputuotteita. Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Se kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Suomalaisen tuotteen tai palvelun ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto, joka on toiminut suomalaisen osaamisen puolesta jo vuodesta 1912. Avainlippu kertoo paitsi korkeasta kotimaisuudesta myös tuotteen valmistajan ja palvelun tuottajan arvoista. Merkki kertoo laadusta, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta Puhdas luonto ja luotettavuus ovat meille kaikille tärkeitä ja säilytettäviä asioita.

Kauniita unia ja piristäviä päiväunia :)

Kiitos hyvästä valinnasta meidän kaikkien puolesta.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet