Tyynyliina Mummot Pöydän Alla

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
22,00 € Veroton: 17,74 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Mummot pöydän alla - tyynyliinassa on hauska kuva mummojen kahvihetkestä. Tämän ihanan kuvan on piirtänyt huippusuosittu graafikko Inge Löök. Inge on hyvin tunnettu hurmaavista ja anarkistisista mummoaiheistaan. Ensimmäiset mummokuvat hän on piirtänyt jo vuonna 2003. Sangen pitkään ovat Mummot jo seikkailleet. Mikäs on seikkaillessa, tuolla asenteella ei vanhene koskaan!

Mummojen visuaalinen ilme on peräisin Ingen lapsuudesta Lauttasaarelaisilta naapurin tädeiltä. Aiheet hän sen sijaan ammentaa omasta elämästään. Inge Löök elää niin kuin piirtää – hetkeen tarttuen ja avoimesti maailman kummallisuuksia hämmästellen. Mummot ovat karrikoituja kuvia Ingen omasta elämänasenteesta.

Suomessa valmistettu Avainlipputuote tuo iloa arkeen, niin itselle kuin lahjanakin. Elämän parhaat asiat ovat arjessa läsnä eivätkä kaapissa pölyttymässä :)

Tyynyliina on laadukasta 100 % puuvillaa. Kuva on painettu vesipohjaisilla myrkyttömillä väreillä. Laadukas painatus takaa kuvan kestämisen myös kuvan päältä silitettäessä.

Tyynyliina on kooltaan 50 x 60 cm ja siinä reilun kokoinen sisätaite, jonka pitää tyynyn hyvin paikoillaan levottomallakin nukkujalla. Sisätaite on n. 20 cm.

Tyynyliina kestää 60°C asteen konepesun ja silittää passaa puuvillalämmöllä. Siis kolmen pisteen silitys :)

Tämä tyynyliina on tuplasti hyväntekeväisyystuote. Se on Tampereen Sydänyhdistys ry:n eli Iloisen Sydämen tuote. Heidän tuottonsa käytetään sydäntyöhön. Tampereen Sydänyhdistyksellä on yksioikeus painaa Inge Löökin kuvia tyynyliinoihin. Tampereen Luontokauppa vastaavasti kerää varoja Suomen Luonnonsuojelu liiton toimintaan. Olet siis tukemassa kahta hyvää asiaa!

Nämä tyynyliinat ovat Avainlipputuotteita. Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Se kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Suomalaisen tuotteen tai palvelun ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto, joka on toiminut suomalaisen osaamisen puolesta jo vuodesta 1912. Avainlippu kertoo paitsi korkeasta kotimaisuudesta myös tuotteen valmistajan ja palvelun tuottajan arvoista. Merkki kertoo laadusta, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta Puhdas luonto ja luotettavuus ovat meille kaikille tärkeitä ja säilytettäviä asioita.

Kauniita unia ja piristäviä päiväunia :)

Kiitos hyvästä valinnasta meidän kaikkien puolesta.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet