Tarralaatikko Hyönteiset

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
15,00 € Veroton: 12,10 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Saippuakuplan pinnan kirjavat värit välkehtivät kovakuoriaisen kuorella kun sitä katselee auringonvalossa. Korennon lekotellessa lämpimällä kalliolla sen siivet näyttävät leikittelevän valolla ja sen sävyillä. Ötököistä jos mistä voi löytää aivan omanlaistaan upeutta.

Ötökkätarrat ovat korttien piristys ja pakettien kaunistus. Sydämelliset tarrat eivät lakkaa ilahduttamasta.

Kätevät viivoitetut tarrat ovat persoonallinen lisä mehupullojen, hillopurkkien, lahjojen ja kirjekuorien kyljissä. Mielikuvituskaan ei ole käytön rajana.

Sköna Tingin tyylikäs Vintage Collection -sarja on ottanut vanhat, ruotsalaiset kansakoulukuvat uudestaan käyttöön. Monet kuvista voivat olla tuttuja esimerkiksi oppikirjojen sivuilta. Kasvit, linnut ja hyönteiset pääsevätkin aivan uuteen valoon kun ne vapautetaan opusten sivuilta.

Peltirasia sisältää 20 tarra-arkkia. Arkissa on seitsemän tarraa, joista kolme on viivallisia ja neljä viivattomia. Yhteensä tarroja on 140.

Tarra-arkki on kooltaan 10 x 15 cm ja peltirasia on 10,5 x 16 x 2,3 cm. Tarrojen loputtua voi monikäyttöisen rasian elämää jatkaa mukavasti vaikka pikkulappujen tai -tavaroiden säilytykseen.

Tarrat on painettu Ruotsissa ja peltirasia tulee Aasiasta.

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet