Punaseetri / Lauta Koukulla

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
6,90 € Veroton: 5,56 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Punaseetrilevy, 17 x 5 x 1 cm, käy mainiosti vaatetankoon vaatteiden väliin suojaamaan arvovaatteita sekä antamaan hyvää tuoksua komeroon.

Punaseetrin teho perustuu puussa luontaisesti olevaan aromaattiseen öljyyn. Punaseetri on aito luonnontuote ilman kemikaaleja.

Öljyssä sen salaisuus...

RED punaseetrin teho perustuu puussa luontaisesti olevaan öljyyn. Punaseetrin raikas ominaistuoksu johtuu sekin juuri öljystä, joka raikastaa ja samalla suojaa arvokkaat vaatteet.

Pohjois-Amerikan itäosissa kasvava punaseetri (aromatic Eastern red cedar) tunnetaan jo siirtomaa-ajoilta erinomaisena luonnollisena vaatteita suojaavana puuna. Intiaanien käyttämän, heikosti lahoavan puun ominaisuudet keksittiin pian myös Euroopasta tulleiden puuseppien toimesta ja punaseetristä alettiin valmistaa mm. matka-arkkuja ja muun muassa säilytyslaatikoita villavaatteille

Myrkytön ja lisäaineeton

RED punaseetri on täysin myrkytön, lisäaineeton ja kemikaalivapaa tuote. Se on turvallinen myös lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa. Jotta punaseetrin ominaisuudet saataisiin parhaiten esiin, tulee vaatteet ja säilytystilat puhdistaa huolellisesti ennen seetrituotteen käyttöönottoa.

Luonnollinen ja kestävä

Teho säilyy puussa jopa vuosia. Uudista tuoksu tarvittaessa (noin vuoden välein) avaamalla puun syyt keskikarkealla hiekkapaperilla tai käytä muutama tippa RED punaseetriöljyä suoraan tuotteelle uudistaaksesi sen tehon.

© Tampereen Luontokauppa 2019 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet