Käsivoide Hunaja-Kamomilla

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
15,00 € Veroton: 12,10 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Ihoa hellivä voide käsille, kasvoille ja koko kropalle.

Tässä käsibalsamissa on ravitsevia kasviöljyjä, joihin on uutettu kamomillaa. Hunaja ja kamomilla ovat puhdistavia ja omaavat sienitulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja ne myös rauhoittavat ihoa. Mehiläisvaha auttaa ihoa säilyttämään kosteutta, antaen ihon kuitenkin hengittää sekä ehkäisee ihoa kuivumiselta. Karitevoi, oliiviöljy ja kaakaovoi ravitsevat ja pehmentävät.

Voide ei sisällä säilöntäaineita eikä väriaineita.

Hunajassa on ihoa suojaavia ja hoitavia entsyymejä, kasvihappoja ja lihasten palautumista edistäviä aineita. Hunaja sisältää 200 luonnon omaa tehoainetta kuten vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä, aminohappoja, glukoosia ja fruktoosia. Hunaja kirkastaa ja ravitsee ihoa.

The Honey Storyn luonnonhunaja kerätään Uudeltamaalta, pieneltä mehiläistilalta Myllyniemen vanhan kartanon kukkapeltojen keskeltä. Mehiläistarhat sijaitsevat omenatarhojen ja niittyjen ympäröiminä. Hunaja kerätään käsin, hyödyllisten ominaisuuksien säilyttämiseksi. Hunajaa ei kuumennetä eikä pastoröida, vaan hunajaan jää siitepölyhiukkasia ja propolista. Tällaista hunajaa pidetään kaikkein terveellisimpänä.

50 ml.

Kotimainen

Käsivoiteen INCI: Karitevoi, kookosöljy, kaakaovoi, oliiviöljy, hunaja, mehiläisvaha, e-vitamiini, kamomilla, hunaja-aromi.

 

 

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet