Saippua Hunaja-Appelsiini

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
8,00 € Veroton: 6,45 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Kevyesti appelsiinilla hajustettu käsintehty saippua. Jokaiselle ihotyypille sopiva yleissaippua puhdistamaan ja pehmentään ihoa.

Orgaanisen hunajan vitamiinit ravitsevat ja appelsiinin eteerinen öjy nostaa mielialaa.

Hunajassa on ihoa suojaavia ja hoitavia entsyymejä, kasvihappoja sekä lihasten palautumista edistäviä aineita. Hunaja sisältää 200 luonnon omaa tehoainetta kuten vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä, aminohappoja, glukoosia ja fruktoosia. Hunaja kirkastaa ja ravitsee ihoa.

Hunaja sitoo kosteutta ja pehmentää ihoa tehden siitä eloisamman ja joustavamman. Hunaja sopii hyvin myös psoriaatikoille ja kuivaihoisille.

The Honey Storyn luonnonhunaja kerätään Uudeltamaalta, pieneltä mehiläistilalta Myllyniemen vanhan kartanon kukkapeltojen keskeltä. Mehiläistarhat sijaitsevat omenatarhojen ja niittyjen ympäröiminä. Hunaja kerätään käsin, hyödyllisten ominaisuuksien säilyttämiseksi. Hunajaa ei kuumennetä eikä pastoröida, vaan hunajaan jää siitepölyhiukkasia ja propolista. Tällaista hunajaa pidetään kaikkein terveellisimpänä.

Käsintehty saippua on valmistettu Suomessa. Saippuareseptit sisältävät tuoretta hunajaa ja mehiläilsvahaa valmistajan omalta hunajatilalta. The Honey Storyn saippuat ovat luontoystävällisiä, sillä ne hajoavat ympäristössä vahingoittamatta sitä.

Hunaja-saippuoiden pH-arvo on 8. Se on ideaali arvo haluttaessa välttää ihon kuivumista.

90 g.

Kotimainen.

The Honey Storyn valmistamat saippuat koostuvat ainoastaan luonnonmukaisista raaka-aineista. Saippuat eivät sisällä kemiallisia lisäaineita eivätkä keinotekoisia väriaineita.


Hunaja-appelsiini saippuan INCI: Oliiviöljy, kookosöljy, risiiniöljy, mehiläisvaha, palmuöljy, vesi, kaneli eteerinen öljy, hunaja, makea appelsiini öljy, natriumhydroksidia.

© Tampereen Luontokauppa 2020 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet