Tampereen Luontokauppa on hyväntekeväisyysmyymälä. Me uskomme, että pienillä teoilla on suuri merkitys.

Löydät yhteystietomme sekä kivijalkamyymälämme aukioloajat täältä.

Me tuemme Luonnonperintösäätiön toimintaa. Luonnonperintösäätiö suojelee suomalaista metsää. Pala kerrallaan. Pysyvästi.

Luonnonperintösäätiö kerää varoja ostaakseen suojeltavia kohteita. He etsivät, ostavat ja suojelevat. Kaikki kerätyt varat käytetään metsiensuojelutyöhön. Pienet kulut ja vapaaehtoisvoimat tekevät toiminnasta tehokasta.

Tampereen Luontokauppa on yksityinen ja riippumaton. Meidän arvojamme ovat avoimuus, sekä tuotteidemme alkuperässä että muussa toiminnassamme. Kotimaisuus, pyrimme löytämään mahdollisimman paljon Suomessa valmistettuja tuotteita. Luonto, meidän keräyskohteemme ja sisältömme on suomalainen metsä.

Meidän mielestä maailmassa on jo riittävästi tavaraa. Me uskomme, että arki-ilot ovat hyviä lahjoja. Meidän valikoimastamme löydät saunatuotteita, kodin tekstiileitä, hoitoa ja hemmottelua, kaikkea kivaa ja hyödyllistä niin itselle kuin lahjaksi. Ympäristökin kiittää kun lahja on lähellä tuotettu ja tarpeellinen.

Palvelu pelaa, sekä netissä että myymälässä. Testaa vaikka 😉

  • Annamme -10% jäsenalennusta Suomen Luonnonsuojeluliiton jäsenille sekä myymälässämme että nettikaupan puolella. Alennuksen saa lunastettua nettikaupan Ostoskorissa jäsennumerolla. Muistathan ottaa myymälään jotain, millä voit todistaa meille jäsenyytesi.
  • Luonnonperintösäätiön kummit, Ikimetsän ystävät ja Luonto-Liiton jäsenet saavat -10% jäsenalennuksen toistaiseksi vain myymälästämme. Muistathan ottaa jäsenkortin mukaasi.
  • Lahjoitamme 3% liikevaihdostamme Luonnonperintösäätiölle. Ei voitosta, ei tuotosta, vaan aivan kaikesta!
  • Myymme myymälässämme sekä Luonnonperintösäätiön että Suomen Luonnonsuojeluliiton tuotteita.
    Luonnonsuojeluliiton Luonnonkalenterit seuraavalle vuodelle ilmestyvät syksyn paikkeilla. Luonnonperintösäätiön postikorteilla on pysyvä koti telineessämme. Rekillämme hengaa myös Haapalogo t-paitoja. Heidän Metsän aika -kalenterinsa on hyllyssämme joulun aikaan ja katoaa aina sukkelasti 🙂
  • Myymälämme valikoimissa on myös ”Suojele Pala Ikimetsää” -lahjakortteja. Meiltä löytyvät ”Tiitiäisen metsä”, ”Keijunmetsä” sekä PILY:n & Luonnonperintösäätiön ”Suojele Pala Pirkanmaata” -kortit eri summilla. Summaportaat ovat 5€, 10€, 20€, 50€ ja 100€.