ALE

Tossut Huopaa Koko 45 Petroolinsininen

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
37,00 € Hinta ennen alennusta: 47,00 € Veroton: 29,84 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Mukavuutta jaloille.

Huopaliike Lahtiset valmistaa 100 % huovutettua villaa olevat lipokkaat, joita myös aamutossuiksi tai tohveleiksi kutsutaan.

Villa on materiaalina sekä lämmin että hengittävä. Näissä tossuissa eivät jalat palele pakkasilla eivätkä kesähelteelläkään jalat hikoa kuten keinokuitu- tai nahkatossuissa tuppaavat hikoamaan.

Tiiviiksi huovutettu villa on kestävä materiaali. Nämä jalassa voit kipitellä myös ulkona. Nämä ovat aivan ihanteelliset mökki- ja kotitossut ympärivuotiseen käyttöön. Koska tossujen pohja on tiivistä huopaa, niin voit huoletta kipitellä nämä jalassa aroillakin pinnoilla. Soveltuvat hyvin myös ulkokäyttöön sekä kesällä että talvella. Sadesäällä kannattaa vaihtaa kumisaappaat jalkaan :)

Tossu on kantapäästä matala. Sen saa helposti kumartumatta jalkaan. Sopii hyvin myös iäkkäälle käyttäjälle. Kantaa on kuitenkin sen verran, että tossu pysyy jalassa.

Värinä on käytännöllinen ja tyylikäs petroolinsininen.

Saatavilla koot 44-45.

Huovutettu lipokas muotoutuu käytössä jalan mukaan. Kotimainen valmistaja käyttää perinteistä suomalaista mitoitusta.

 

Hoito-ohje: Tuuletus ja lumipesu ovat villan parhaat kaverit. Suojaa koilta, nekin rakastavat villaa. Pinta voidaan harjata tarvittaessa. Kuositellaan kosteana.
Varastoinnissa täytä tossu paperilla, näin se pysyy muodossaan. Säilytä huoneenlämmössä tai viileämmässä.
 

 

© Tampereen Luontokauppa 2019 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet