Tuoksuöljy Mansikka

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
8,90 € Veroton: 7,18 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Makea mansikka!

Kotimaisen Osmian valmistama tuoksuöljy on monikäyttöinen ja ekologinen keino saada hyväntuoksuinen koti.

Käyttämällä tuoksuöljyjä teet ekoteon. Tuoksuöljyllä voit korvata muoviset raikastimet ja vähentää muovijätteen määrää.

Osmia valmistaa tuoksuöljynsä itse omien reseptiensä pohjalta. He eivät tingi raaka-aineiden laadusta. Öljyjen raaka-aineet ovat samoja kuin parfyymeissä; eteeriset öljyt sekä luontaisen kaltaiset tuoksuaineet eli tuoksuyhdisteet.

Mikä parasta suomalainen valmistaja osaa tehdä suomalaiseen tuoksumakuun sopivia tuoksuja! Osmian tuoksuöljyt ovat pehmeämmän ja luonnollisemman tuoksuisia kuin ulkomaisten valmistajien tuoksuöljyt. Tuoksumaut ovat kulttuurisidonnainen asia. Toisissa maissa rakastetaan voimakkaita tuoksuja, kun taas suomalainen suosii pehmeämpiä ja luonnollisempia tuoksuja.

Osmian tuoksuöljyt ovat saaneet hyvää palautetta myös tuoksuherkiltä käyttäjiltä. Mieto tuoksu ja oman maun mukainen annostus tekevät tästä kokeilemisen arvoisen tuotteen myös herkälle käyttäjälle.

Tuoksuöljylle on monia käyttötapoja. Voit imeyttää tuoksutuoksuöljyä huokoiseen ja imevään materiaaliin esim. suodatinpaperisilppuun, merisuolaan, kankaaseen, pumpuliin tai tuoksunsa menettäneeseen tuoksupussiin.

Tuoksu haihtuu huokoiselta pinnalta hiljalleen huoneilmaan. Voit annostella tuoksua sen verran kun haluat, silloin kun haluat ja vaihdella tuoksua mielesi mukaan. Lisäät vain pari tippaa mieleistä tuoksua tarvittaessa.

Myös käyttökohteita on monia. Vaatekaappi, kenkäteline, keittiön jätevaunu, vessan raikastin, koirien makuualustojen läheisyys, siis kaikkialle missä saisi tuoksua paremmalle :)

Kokeile tuoksuöljyä myös pyykinpesussa. Laita muutama tippa tuoksuöljyä pesupähkinöiden päälle, anna imeytyä hetki ja pistä pähkinät koneeseen. Voit käyttää tuoksuöljyä tavallistenkin pesuaineiden kanssa laittamalla huuhteluainelokeroon vähän vettä ja muutaman tipan tuoksuöljyä.

Suosittelemme tuoksuöljyä etenkin lakanoille ja froteepyyhkeille. Pyykki tuoksuu juuri sen verran kuin haluat ja vain silloin kun haluat. Kesäntuoksuinen petivaate on ilo talvipakkasillakin.

Huomaathan Kerahovin valmistamat sydän-tuoksualustat. Lasittamattoman savi-sydämen pinnalle voit tiputtaa muutaman tipan tuoksuöljyä. Kauniin sydämen kehtaa laittaa mihin vaan.

Tuoksuöljyä ei saa käyttää iholla. Älä päästä öljyä kosketuksiin lakattujen, maalattujen tai muovisten pintojen kanssa, öljyt saattavat vahingoittaa niitä. Muistahan katsoa ettei öljy ole kosketuksissa vaateisiisi, kun käytät tuoksuöljyä vaatekaapin raikasteena.

Valmistusaineet: eteeriset öljyt sekä luontaiset, luontaisen kaltaiset ja keinotekoiset tuoksuaineet eli tuoksuyhdisteet.

Kotimainen

Pullon koko 10 ml. Erittäin riittoisa.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet