Tyynyliina Lampaat Lääpällään

Tyynyliina Lampaat Lääpällään
Tyynyliina Lampaat Lääpällään Tyynyliina Lampaat Lääpällään Tyynyliina Lampaat Lääpällään
22,00 € Veroton: 17,74 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Lampaat - tyynyliinassa on kaksi lammasta romanttisella ajelulla. Tyynyliinassa on hauska teksti ” Ihan lääpällään on nää ja yhteinen on määränpää.” Tämä tyynyliina on loistava lahja hääparille, kihlaparille, tupaantuliaisiin tai ihan mihin vaan yhteisen matkan alkuun. Tämän hyväntuulisen kuvan on piirtänyt rakastettu naivisti Pentti Ylinen. Pentti Ylinen on itseoppinut taiteilija. Hänen työnsä ovat hurmanneet katsojia Naivistit Iittalassa -näyttelyssä jo vuodesta 1996. Pentti Ylisen teoksia on useiden kaupunkien ja säätiöiden kokoelmissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Eikä ihme sillä näissä kuvissa on sitä jotakin :)

Tyynyliina on laadukasta 100 % puuvillaa. Kuva on painettu vesipohjaisilla myrkyttömillä  väreillä. Laadukas painatus takaa kuvan kestämisen myös kuvan päältä silitettäessä.

Tyynyliina on kooltaan 50 x 60 cm ja siinä reilun kokoinen sisätaite, jonka pitää tyynyn hyvin paikoillaan levottomallakin nukkujalla. Sisätaite on n. 20 cm.

Tyynyliina kestää 60°C asteen konepesun ja silittää passaa puuvillalämmöllä. Siis kolmen pisteen silitys :)

Nämä tyynyliinat ovat Avainlipputuotteita. Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Se kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Suomalaisen tuotteen tai palvelun ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto, joka on toiminut suomalaisen osaamisen puolesta jo vuodesta 1912. Avainlippu kertoo paitsi korkeasta kotimaisuudesta myös tuotteen valmistajan ja palvelun tuottajan arvoista. Merkki kertoo laadusta, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta Puhdas luonto ja luotettavuus ovat meille kaikille tärkeitä ja säilytettäviä asioita.

Suomessa valmistettu Avainlipputuote tuo iloa arkeen, niin itselle kuin lahjanakin. Pentti Ylisen lämmin huumori tekee arjesta hauskempaa. Nämä tyynyliinat eivät varmasti päädy kaappiin pölyttymään.

Kauniita unia ja piristäviä päiväunia :)

© Tampereen Luontokauppa 2018 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet