Villahuopa Alva / Punainen

Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana.
Kuvien värit saattavat teknisistä syistä johtuen poiketa todellisista.
125,00 € Veroton: 100,81 €

Vaihtoehdot

* Lahjapaketointi:

Lapuan Kankureiden Alvan kuvio on aivan mielettömän upea. Kaukaa katsottuna huovassa on mielenkiintoinen syvyysefekti. Lähempänä sen värit ovat ihanan herkulliset. Punainen huopa näyttää yhtä lämpimältä kuin miltä se tuntuu.

Lapuan Kankureiden villahuovat ovat 100% puhdasta uutta villaa. Villalla on loistava lämmöneristyskyky, joten se pitää kesäkuumallakin käyttäjänsä viileänä. Talvipakkasilla villa lämmittää suloisesti. Aito villa myös pysyy komean kuohkeana.

Puhdistamisen kanssa ei tarvitse hötkyillä. Villa hylkii likaa eikä sähköisty, joten se ei vedä puoleensa pölyä. Pölypunkitkaan eivät viihdy huovassa villan kosteudensäätelyn ansiosta.

Villa on ehta luonnonmateriaali. Se on erittäin pitkäikäistä mutta silti biohajoavaa,

Lapuan Kankureiden käyttämässä tuoteketjussa ei esiinny mulesingia.

Lapuan Kankurit on sitoutunut Öko-Tex-standardiin. Tämä riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

VÄRI: bordeaux / punainen
KOKO: 130 x 170 cm + hapsut

HOITO-OHJEET:
Tuulettamalla huopaasi usein vähennät pesun tarvetta. Tuuleta huopaa pakkasella, näin se puhdistaa itse itseään. Villa rakastaa pakkasta.
Pese vain kun tekstiili on todella likainen. Käsinpesu enintään 30°C tai kuivapesu. Puristele kevyesti. Älä hankaa, venytä tai kierrä. Huuhtele huolellisesti ja purista vesi pois. Painele pyyhkeiden välissä puolikuivaksi ja kuivaa ilmavasti. Ei rumpukuivausta. Silitys vain kostean liinan läpi, enintään 150°C.

MATERIAALI: Euroopassa kehrätty 100% hienokuituinen eteläamerikkalainen villa. Mulesing-vapaa.

SUUNNITTELIJA: Marja Rautiainen

Lapuan Kankurit on 1973 perustettu perheyritys. Sen perusti nykyisen johtajan Esko Hjeltin isä, Juha Hjelt. Tehdas sijaitsee Lapualla, Pohjanmaalla ja työllistää n 20 henkeä. 90-luvulla Esko ja Jaana Hjelt suuntasivat tuotannon kodintekstiileihin. Yhdessä luovien suunnittelijoiden kanssa he loivat Lapuan Kankureista suomalaisen menestystarinan. Valmistuksessa on edelleen suuria suomalaisia, kuten Dora Youngia sekä nousevia tähtiä, kuten Teemu Järveä. Tuotteista 60% menee vientiin.

Laadun ja estetiikan liitto sekä selkeä oma linja on Lapuan Kankureiden tunnusmerkki. Lapuan Kankurit panostaa vahvasti Suomeen. Heidän kutomonsa laajenee investointien myötä noin kolmanneksella ja rakentamisesta vastaa paikallinen rakentaja. Laajennus valmistuu 2018.

Lapuan Kankureilla on ainoina suomalaisina kunnia kuulua Masters of linen -järjestöön. Sitä ylläpitää ja valvoo Eurooppalainen pellavan ja hamppukuidun liitto, The European Confederation of Linen and Hemp (CELC). Järjestön jäsenet lupaavat, että heidän tuotteensa sisältävät aitoa eurooppalaista pellavaa. Tuotteet ovat täysin jäljitettävissä Euroopan alueelle, niillä on laatutakuu sekä matala hiilijalanjälki. Masters of linen -järjestön jäsenet seuraavat tuotannossaan heille asetettuja tiukkoja sääntöjä. Niiden noudattamista valvotaan vuosittaisilla tarkastuksilla.

Lisää luettavaa Lapuan Kankureista löydät heidän omilta sivuiltaan: Tarinamme
sekä Helsingin Sanomien pitkästä haastattelusta vuodelta 2016.

© Tampereen Luontokauppa 2021 | Verkkokaupan toteutus: HydeNet